Retourneren & Ruilen

Wij hanteren een 14 dagen retourbeleid, dit houdt in dat je tot 14 dagen na het ontvangen van je aankoop een retour aanvraag kan indienen.

Om in aanmerking te komen voor een retouraanvraag, dient je aankoop in dezelfde staat te zijn als waarin je deze hebt ontvangen. Uiteraard mogen onze brillen gepast worden, maar geen gebruikerssporen bevatten. 

 

Een product retourneren in 4 eenvoudige stappen!

Stap 1: Stuur een bericht naar support@ivypinot.com 

Stuur een bericht naar support@ivypinot.com met daarin de reden van retour en je ordernummer. Onze retourafdeling zal de aanvraag tot het retourneren van je aankoop verwerken en een retourformulier terugsturen. 

Stap 2: Vul het retourformulier in. 

Vul het retourformulier in dat je van ons toegestuurd krijgt. 

Stap 3: Stuur je bestelling op.

Stuur het product(en) samen met het ingevulde retourformulier op naar het adres dat op het retourformulier beschreven staat. Als zender ben jij verantwoordelijk voor de verzendkosten. 

Stap 4: Ontvang je volledige aankoopbedrag terug op je rekening.

Zodra wij jouw aankoop hebben ontvangen streven wij ernaar dat het volledige aankoopbedrag binnen 7 dagen op uw bankrekening is gestort.

 

Beschadigingen en problemen

Controleer je aankoop na ontvangst en neem direct contact met ons op indien het product beschadigd is of je een onjuist item hebt ontvangen zodat wij je probleem direct kunnen oplossen.

 

Omruilen

De snelste manier om het juiste item te ontvangen is om direct zodra het retour is geaccepteerd een nieuwe aankoop te doen op onze website voor het juiste item.